INSTAGRAM
insta mars-april

Hej vänner!

Ni har väl inte missat att jag också finns på instagram?! Där kan ni följa med på fler vardagsbilder och sneaks på vad jag håller på med eller på outfits som inte kommit upp på bloggen ännu. Här ovan har ni bilder från March och April, hoppas ni hänger med mig där- MIKAELAHOOK är det som gäller!

Kom direkt till min instagram HÄR (tryck).

Hoppas ni alla har en bra start på er Valborg. Som sagt så firar dom inte det här i Norge så jag sitter för tillfället och hjälper en vän med att sy in en kjol och sen ska jag träffa Ine och vi ska gå och se på mannen som ska spela konsert på en ny pub som öppnar här i Trondheim.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Text om mig på ItGirls
Skjermbilde 2015-04-29 kl. 22.13.58

På ItGirls sidan finns nu en liten intervju/text med alla oss finalister, ni kan gå in och läsa om mig och alla andra HÄRBilderna tog vi första dagen nere i Stockholm i en studio och jag måste ju säga att jag tycker jag ser lite väl arg ut och har lite småa drag som en häxa, haha, well well...

Nu ska jag ut och fota några outfits med finaste Nikol. Ska bli bra att bunkra upp outfitlagret lite då det är lite tunt för tillfället. Är ledig från jobb idag också så ska passa på att sy lite och fixa för framtiden. Ska självklart berätta mer om det men som sagt, det kommer när jag känner mig redo, haha.

Ha en fin torsdag alla och just det, ha en dunderbra sista april!! Tänker inte på att det är idag då det inte firas i Norge, så blir inget festande på mig idag. Imorgon blir det dock bakgårdsfestival och på lördag ska jag på TRE födelsedagar, så vi får väl se hur jag ska hinna med det.

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SHOE MANIAC
öö

ö3

Lite nya skor som jag köpte för ett litet tag sedan. Som ni kanske vet så älskar jag skor och speciellt platåskor och det känns så otroligt rätt, både till min stil och min personlighet. Skor i överhuvudtaget är något jag först lägger märke till hos en människas outfit. Det är ju verkligen så att en enkel outfit kan lyftas av ett bra val på fötterna, eller tvärt om. Så satsa på ett par snygga skor!

 

Mitt andra inlägg första dagen i itgirls huset. Första inlägget fokuserade jag på min outfit och la ut ett vanligt outfitinlägg och detta var mer stilebenaktigt med lite nya skor som jag köpte ett tag innan jag for till Stockholm. Ville främst satsa på att det skulle bli variation i inläggen och samtidigt få fram min egen stil och självklart även ha en bra kvalitet.

Jag var verkligen inte nöjd med min insats och bloggning första dagen och kände mig därför inte alls säker på om man skulle få vara kvar. Man visste ju inte alls hur de andra presterat och vad de gjort och inte heller vad domarna var ute efter. När vi sedan fick höra att Josefin och domarna inte alls var nöjd kändes det väldigt pinsamt. Att vi står där tolv tjejer som har fått en så otroligt stor chans och är utvalda av över 600 bloggare och domarna tycker inte att någon av oss har presterat. Kändes otroligt dumt men gav nog oss alla en ordentlig kick till nästa utmaning, då vi ville bevisa att de valt de rätta tjejerna.

När vi sedan stod där vid domarna var man självklart så otroligt nervös, och när det dessutom var FYRA stycken skulle åka ut!! Men wohooo, jag blev kvar och det var så otroligt skönt då man kände att man fick en till chans att få visa vad man går för!!!

Nu är det bara att vänta till nästa onsdag för avsnitt tre!

Ha det bra!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FIRST DAY on IT GIRLS
öööö

ää

ööö

Hej Vänner!

Första dagen på It Girls är här och jag är så otroligt taggad!! Bor i ett fantastiskt hus med elva sköna, snygga tjejer och snart drar tävlingen igång. Är så otroligt spännande att snart få veta första utmaningen men självklart också lite nervöst, men känner mest - Nu kör vi!!

Outfiten ovan bär jag nu första dagen, med min favorit top från mitt egna märke Mikaela Höök och snygga jeans från Monki men som jag "spiceat" upp lite med hål på båda låren. Vad tycker ni?

 

Dagen är här, premiären av IT GIRLS är ute!! In och kolla HÄR (både episod ett och två ligger där). Jag förvarnar er som inte har sett det ännu och ber om ursäkt för de som redan har sett det för min norksa dialekt eller vad man nu ska kalla det, haha!! Shiiit det här är så kul!!

Inlägget ovan är alltså ett av min inlägg som jag tävlade med första dagen, då vi skulle göra en dags bloggning och en dag på instagram. Jag gjorde tre inlägg på bloggen och två på instagram, som var relaterade till bloggen. Vi hade två timmar på oss, och egentligen tänker man ju att det är ganska mycket tid, men nej, det kan jag lova att de två timmarna sprang iväg som 2 minuter. Det att både fota, redigera, lägga bilderna i rätt ordning och skriva ett bra inlägg tar faktiskt otroligt mycket längre tid än vad man tror, så alla blev väl ganska så stressade.

Men nu in och se!!!

 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
PREMIÄR IMORGON- video
https://www.youtube.com/watch?v=IFSaczCVENE

Är ni laddade för imorgon?! Det är jag!!! Ska bli så otroligt kul att se hur de har klippt ihop allt, efter att det har spelats in hela dagarna till att det sedan klipps ihop till bara några minuter. Man har ju ingen aning vad som faktiskt kommer med och inte. Blir också roligt att kunna berätta mer om vad vi gjorde och hur man kände just där och då nu framöver när vi kan börja avslöja saker.

Finaste Salem (tryck på namn) har lagat ihop den här söta lilla videon, på mig, Alva och Salem, från första dagen i huset. Herregud, de är flickorna är så otroligt underbara, så kul att aldrig ha träffats förr men från första stund klicka så bra ihop och bara har hur kul som helst ihop!!!

Men viktigaste är premiär imorgon 12.00 på itgirls.se. Missa inte det!!

Nu ska jag och Magnus på konsert med lite känt folk. Trevlig kväll!!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg