HAPPY WEEKEND
1Photo: Tobias Holst
Ville egentligen bara titta in för att önska er alla en super helg! Hoppas ni är lika glad som jag och finner på något roligt så ni skrattar tills ni får kramp i magen!


Just nu sitter jag och fixar mig för ska snart ut med Nikol och knäppa av lite bilder och sen blir det jobb.


Tjohej!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ALEXANDER WANG


Photos: Nikol Herec- titta in på hennes tumblr, för fler bilder och arbeten som hon har gjort, här (klicka länk)


Har sedan hösten börjat fotografera med fantastiskt duktiga Nikol, och här har vi bilder från våran första shoot tillsammans. Är så glad att jag lärt känna Nikol och att vi bor i samma stad så vi kan jobba tillsammans. Hon pratar bara engelska så det är också perfekt för mig då jag får öva på mina engelska kunskaper (som mer än gärna kan få förbättra sig snabbt). Blir alltid lika nöjd med bilderna när jag fotar med henne och ser massa fram imot varmare tider då vi både får mer inspiration och kan fota fler fabolousa ting.


Bilder som jag tar själv blir oftast med stativ och självutlösare, ett sätt som är genialt när man inte har någon annan som kan ta bilder åt än, men att få fota med en som är duktig på det hon gör och brinner för det är absolut toppen. Det att slippa stå ensam mitt på gatan med ett stativ riktat mot sig själv är inget som man direkt saknar de gånger man slipper göra det. Så tack till Nikol som är snäll och vill ta bilder av lilla jag!Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
WANG Sneak Peek
ööööö

ööö

Vi alla minns väl det fantastiska samarbetet H&m gjorde med Alexander Wang?! Verkligen älskar kläderna och fick tag i denna tröja och tightsen. Att Wang höll på sin sportiga känsla och tillsammans med de sköna materialen och coola detaljer blev det en succé, tummen upp från min sida. Fler bilder kommer senare idag.

Har varit hos frisören nu och färgat utväxten, känns så bra att få det nytt och fint men samtidigt första, andra dagen känner jag mig som en albino när det är så nyblekt och ljust enda in i hårbotten, saker man får leva med helt enkelt, haha. Annars är jag ledig från jobbet idag och ska snart gå och träna och tillbringa resten av dagen att planera några shoots och sy. Ungefär det vanliga som jag gör de dagar jag inte är på jobbet.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Fringe favorite
37015be592d35be7c7ca47f572a5e873

87edcac05a3a9f4971a5607353be803e

859ee3f2ffa5ee7d400c9c046e6c8570

En favorit från 2014, fransar, svart och grungefeeling. Älskar fortfarande den kimonon från H&M, till sommarna kommer jag alltid in i hippie, boho, fransfeeling så det kommer garanterat bli mer av det framöver.

För övrigt så är jag så glad att jag färgade mitt hår ljust, tycker det passar så mycket bättre till min bleka hud.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Grey fluffy crop top-design Mikaela Höök
öö

ö

Som jag skrivit tidigare så har/håller jag på att bygga upp mitt egna klädsmärke Mikaela Höök och en egen webshop och det är så otroligt spännande och kul! Mycket hårt arbete men värt det alltihop! Kommer berätta mer ingående om allt och visa fler bilder om ett litet tag, så stay tuned!

Den sköna, söta fluff toppen kommer  just från mitt märke och kommer kunna beställas om inte allt för länge(=

Var och tog lite snabba bilder på alla kläder som kommer lanseras samtidigt som webshopen släpps och de ovan är bland annat några av de. Men som sagt, kommer mer om inte allt för länge!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg