HUMLEGÅRDEN SHOOT
PicMonkey CojllageF1DMvqMlAYvP2YRf7dJZL8_pmjVye6mf_ot2QcY-DuYsMMF4y5biYBxAoo2NHrWucPBk30uWKM0rdjfFnONxuo4fQ3feR80mALX2lGFIsrZNJ_yJ6rI4i6j85njB6sGt0PicMonkey CodllagePicMonkey Collagke41bGfCZmAPAdYdqgH8kipGik3nGcNHGQ8VbOBC0fjIsPhoto: Julia Viklund

Här kommer alla bilder från shooten jag och Julia gjorde i Humlegården. Fina bilder va? älskade trädet som man typ kunde krypa in i. Som sagt skulle jag och Julia egentligen fota igår men vädret ville inte riktigt det samma, och på söndag reser hon till USA, så kuul, jag vill ocksååå! Ska göra det! har bestämt mig nu så då ska och kommer det ske. punkt. Så shooten vi planerat, som för övrigt kommer bli såå bra, får ske om några veckor istället.

Nu har jag precis slutat jobbet och ska träffa min kära storebror som är på besök, ska också få träffa hans flickvän för första gången, spännande, får se om jag godkänner henne eller inte, återkommer till det.

Ha en trevlig start på helgen!!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STOPPA BARA ALLT I MUNNEN MASSA GÅNGER OM DAGEN
aaaaaaaaa pppa kopitp

Alltså mat, vad säger vi om det egentligen?! Jag kan liksom egentligen inte säga att jag älskar mat, än fast jag älskar mat än fast jag hatar mat om ni förstår... Jag har liksom lite hatkärlek till allt detta som vi ska stoppa i oss och helst en massa gånger per dag. Jag tycker det är gott och äta, när man vill äta, inte för att man måste, är hungrig eller för att någon annan säger till en att äta. Jag älskar att vara ett gäng en solig sommar eftermiddag och grilla en fet köttbit med bea sås och massa massa vattenmelon, då älskar jag mat. Sen kommer vi till alla andra, ska vi säga cirka 320 dagar om året som man också måste äta än fast det varken är en varm sommar eftermiddag eller en köttbit som serveras, och vattenmelonen behöver vi inte ens snacka om för den är inte mogen för ens om fem månader. Ja då känner jag inte lika starkt för mat. Kan inte säga att det gör saken mycket bättre av att man minst ska äta frukost, lunch och middag, det vill säga att man måste slösa bort timvis med värdefull livstid på att stå och laga mat, när dessutom det att äta upp det man har lagat är färdigt på bara några minuter. hur dumt låter inte det egentligen?! Men mat är viktigt, det vet jag, det har jag lärt mig och jag vet att det inte är så roligt för varken mig, mina vänner eller min omgivning när jag inte äter. Då blir jag liksom inte helt mig själv, likt som min älskade pappa, blir jag lite lagomt sur, ni vet sådär sur för ingenting och blir pissigt envis och dryg, haha.

Men i framtiden, eller helst nu, så önskar jag att antingen blir jag dödssmart över en natt eller så kan nån Einstain uppfinna något litet härligt matpiller som gör att man får i sig all näring, inte blir sur och helt enkelt inte behöver slösa tid på att laga och behöva äta mat varje dag, flera gånger om dagen. Låter inte det bara helt fantastiskt?! Nu har ju jag sådan tur, så egentligen ska jag inte klaga, att jag har världens bästa föräldrar och morföräldrar som ställer sig och lagar all mat åt mig, packar in det i små potionspåsar som jag nu har i frysen och bara behöver ta ut, värma och stoppa i mig, snabbt och enkelt! Gud vad jag älskar att vara bortskämd! Livet alltså!! Bra härligt ibland va!

Men bort ifrån det, ser inte maten här ovan asgod ut?!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NEW HAIRCUT
Namnlösaaa. aaaaa.

Äntligen har jag klippt av mitt hår som hann å bli allt för långt. Klippte bort 5-6 centimeter och är såå nöjd! Fräscht, snyggt och blev mer som en riktig frisyr! Älskar verkligen att vara korthårig och blond, har ju faktiskt haft hår nedanför brösten och typ svart en gång i tiden. Känns väldigt konstigt när jag tänker tillbaka på det eftersom jag trivs så himla bra i hur jag har det nu. Håller också på att växa ut mina ögonbryn då buskiga stora ögonbryn är så jäkla snyggt och the shit just nu. Börjar känna att de börjar få sin lilla form nu och känns ganska sådär lagomt snygga till mitt face. Så nu saknas bara den rätta färgen i mitt hår så är hela jag on point! Tycker bara det är så svårt att hitta någon bra frisör, finns ju hundratals salonger och vart fall hälften gör bara tvärtemot av det man säger. Inget illa mot frisörer här nu men av egna erfarenheter så är jag inget stort fan att gå till frisören. Har helt enkelt inte hittat den rätta ännu. Eller på slutet i Norge gick jag hos en grym tjej, meeen som ni nog alla vet så bor ju jag inte i Norge längre, såå blir lite svårt att fortsätta att gå till henne.

Hoppas ni gillar min nya frisyr och har en bra dag! Jag har min enda ledig dag denna vecka idag och har sovit länge, lekt lite med smink och med kameran och tar det bara lugnt. Pratat med min älskade kusin, som fortfarande bor i Norge, över en timme om allt och ingenting. Är så glad att jag har henne, finns alltid där för mig och är som den storasystern som jag aldrig fick. Har också dragit på mig en liten förkylning så blir inte så många fler knop idag.
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DESIGNING BABY CLOTHES
aaaPicMonkey Conllageaaaaaaa

För cirka tre månader sedan blev jag faster, wohoo grattis till mig!! Och självklart grattis till min bror och hans flickvän som skapat denna söta krabat , Wille! Han kommer garanterat bli coolaste killen i stan, iallafall när jag får bestämma vad han ska ha på sig. När jag var hemma i helgen for jag självklart och hälsade på denna lilla sötis, herregud de är så små, jag är typ rädd att minsta lilla rörelse ska knäcka hela dom, haha, är inte redo att ha barn än nej. Så innan jag for hem tänkte jag att jag skulle sy något unikt till lilleman och det fick bli en silverjacka som jag har men i miniversion, och hur söt blev den inte?! Hittade inget mönster att sy efter så var in på hm:s babyavdelning och kollade in hur de sytt lite kläder där och for hem och fixade ett mönster och voila så blev det en ganska snygg bomber mini jacket. Den är fortfarande lite för stor men till hösten kommer han kunna rocka runt i den perfekt!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
BILDBOMB- KOMPISFESTIVALEN
ä4ä5ä3äeeeeeeeeeeeeeä6eeeeee

Som jag skrivit tidigare så var ju jag hemma i helgen och var på den så kallade Kompisfestivalen som min kära vän Oskar anordnat. Så jag tänkte bjuda på en härlig bildbomb från min feta helg med underbara vänner. Jag säger det igen tack moder jord för att du gett oss vänner, det är så jäkla bananasfestbra! Så bilderna får helt enkelt tala för sig själv. Var iallafall en suerrolig helg och jag älskar att det finns människor som tar tag i saker och fixar grejer så att vi kan ha det lite extra roligt i vardagen.

Nu är jag på jobb och har rast och senare idag ska jag på lägenhetsvisnig, så håll tummarna för mig!!! Kanske inte behöver hamna på gatan 1 september ändå. Hoppas hoppas!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg