WHY AND WHERE I AM MOVING
DSC_4037bw

Okej, som jag nämnde i ett tidigare inlägg ska jag och Magnus flytta-igen... Och åter igen är det inte så mycket längre än till en annan lägenhet här i Trondheim. Haha har bott här i lite mer än två år nu och blir min fjärde boplats. Först när jag flyttade hit till Norge så bodde jag i ett kollektiv med sju andra ungdomar, vilka jag inte kände. Min tanke när jag skulle flytta hit, själv (har dock min fantastiska kusin här men var ju inte som att jag kunde hänga efter henne dagarna i ända tills jag hade funnit egna vänner, haha) var att om jag flyttar in i ett kollektiv med sju personer så måste jag ju finna mig minst en kompis. Jag är en person som behöver människor runt om mig och älskar att babbla sönder dem tills de inte orkar höra på mig mer, haha.

Så bodde alltså förs i ett kollektiv, i sämsta standarden med träväggar som i en gammal stuga och lite mögel på toaletten... Sen träffade jag ju Magnus och flyttade ganska snabbt in i en lägenhet tillsammans med honom. Den lägenheten var superfin men fick endast bo där i cirka fyra månader för sedan ändra ägaren sig och skulle sälja den, så det var bara att packa sina grejer som man precis hade fått på plats och leta ny bostad. Fann en ännu finare lägenhet (den vi bor i nu) och trivs väldigt bra här, mitt i stan, ganska stor, unik med vitt, trä och tegelvägg..

MEN nu till saken, grunden till att jag flyttade till Norge var ju faktiskt att spara spara och spara pengar, vilket har gått väldigt upp och ner , men börjar bli duktig på det nu... Och här där vi bor nu betalar vi sjukt mycket i hyra och ingenting är inkluderat så typ halva lönen försvinner på att vi ska ha tak över huvudet.. Så därför har vi bestämt oss för att flytta igen, och försöka hitta någon billigare plats. Har dock inte funnit något ännu men sagt upp och måste vara ute om inte allt för länge, såååå har lite smått panik för att vi ska hamna på gatan, hehe.

Men det ordnar sig nog, något finner vi säkert =)

Så det var det. Nu ska jag springa på jobb så tjohej!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ROCKA 90's PLATFORMS
a

aa

90's style och Spice Girl fan, då måste man ju bara köra på riktigt höga plattforms. Köpt båda dessa på YRU och bara älskar dem! Känner mig exakt som min favorit, Emma, i just spice girls! Hur coola är de inte?! =)
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
CACTUS
åå

å

åååÄlskar kaktusar och gröna planter, gör verkligen så mycket till ett rum med lite växter. Och det andra som är så bra med kaktusar att ju att de inte behöver vattnas och ta hand om så ofta (har dock klarat att döda flera stycken, vet inte helt hur men är inte den bästa på att ta hand om växter tydligen)...

Hoppas ni alla har haft en fin helg!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
2 WEEKS TO THE IT GIRLS FINAL
DSC_4047

Wiiiie, exakt två veckor tills jag är i Stocholm nu. Reser ner på lördagen och ska då bo hos en fantastisk gymnastikvän första natten och bara ta det lugnt, mysa, prata gamla minnen (träna på att inte prata svorsk, haha, då jag låter så jäkla dum nu med mer norska än svenska ord...) och ladda inför tävlingen som börjar på söndagen den 12:e. Känns otroligt spännande och kul men självklart lite nervös också då det ska vara en webserie, inget jag egentligen någonsin hade planerat att jag skulle vara med på... Men detta är verkligen en once-in-a-lifetime chans, så känns mest sjukt kul.

Det är så otroligt spännande att se vilka fler som ska delta i finalen, och det är nu åtta platser kvar till ett gäng härliga, kreativa itgirls. SPÄNNANDE!! Vi ska ju trots allt bo tillsammans och umgås i en vecka mer eller mindre så jag är nog lika spänd som resten av de som vill komma till final av att veta de sista finalisterna. Vill ju veta vilka ansikten folk har som faktiskt kan bli rikitga vänner! SÅ kuuuuul!

Jag sitter nu på jobbet och har en liten pause och ser ut på det stålande vädret! Hoppas ni alla får njuta mer av värmen än det jag gör en lördag som denna!

Ha en dundertrevlig kväll! Puss hej!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
OUTFIT- LEO Top made by Me
öööDSC_3665

DSC_3663

ööö

Hej hopp! I vanlig ordning har jag varit på jobb, tränat och nu ätit lax och wokade grönsaker samtidigt som jag fixar detta inlägg och ska snart sätta mig ner och sy en tröja, tror den kommer bli ganska så fet. Blir ganska enkel men med detalj som gör den perfekt- helt i min stil alltså. Tror jag kanske ska börja lägga upp fler av mina projekt och DIY grejer, eller vad tycker ni?! Så får ni se mer vad jag gör på dagarna förutom att flyta runt och vara ascool, haha man kan ju alltid önska=)

Jag ska träffa min älskade vän Ine senare idag för lite skoj men inget superpartaj då jag ska upp på jobb imorgon igen... Herregud har inte haft en ledig helg på evigheter.. Känner det på kroppen också då jag, tyvärr, är en person som behöver mycket sömn och jag kan känna att jag inte riktigt tillåta mig själv att sova så länge som jag egentligen borde i det sista. Men herregud?! Måste ju planera till IT GIRL tävlingen så att man kommer i toppform, både i kropp, själ och självklart med outfitsen, haha.

Ha en bra start på helgen alla!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg