JOSEFIN DAHLBERG in MY DESIGN

LÄS JOSEFINS INLÄGG OM MIN DESIGN HÄR! <3


Min älskade måndag är här, dagen som är första dagen på veckan och dagen som man kan göra till den bästa starten på den nya veckan. Men denna måndag är speciell, just denna måndag känner jag mig faktiskt stolt över mig själv, en känsla som jag inte så ofta känner. Jag vet att jag kan göra saker riktigt bra och jag vet att jag är duktig men just stolthet över mig själv är en känsla som jag inte har ofta, för jag vet att man alltid kan jobba ännu hårdare och lyckas ännu bättre. Men just denna måndag startades verkligen på bästa sätt. För ingen annan än den otroligt fantastiska, duktiga, yberhärliga och peppande bloggaren, poddaren och chefredaktören Josefin Dahlberg  har på sig min design, MIN alldeles egendesignande topp. En topp som jag har skissat fram, en topp som jag har gjort mönster till och en topp som jag själv sytt upp. In och läs alla fina ord Josefin har skrivit om mig HÄR och se alla bilder!!! Jag är så otroligt glad!! Det liksom pirrar lite i magen av att se min design på andra människor, Älskar att vara en designer!!!


Jag måste verkligen bli bättre på att stanna upp och tänka på vad jag faktikst har uppnått, jag tittar alltid framåt och planerar och jobbar för att lyckas med mera, mera och mera (vilket är superbra för det är just det som gör att jag lyckas med det jag vill och uppnår mina drömmar) men det är otroligt viktigt för oss alla att uppskatta allt vi gjort hittills i livet också. Om det så är att gå ut skola, tagit körkort, börjar träna, börjat äta bättre, spara pengar, eller absolut vad som helst!


Just idag är en sån dag för mig, jag tänker tillbaka till bara ett år sedan, då bodde jag i Norge, läste Josefins blogg och kunde inget annat än se upp till henne och inspireras av hennes stil, vardag och drivenhet. Sen kom jag med i webbserien ItGirls, där jag då fick träffa denna underbara kvinna, lite lagomt starstruck:ad (hahah) fast ville såklart inte visa det och nu idag, bär Josefin MIN design och jag känner mig bara överlycklig och så stolt över mig själv.


Tack bästa Josefin!!! Du äger!!


Glad måndag! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like