PICKNICK PÅ EN SÖNDAGGod förmiddag Söndag! (Detta inlägg skulle ha kommit ut imorse men det kom visst aldrig ut)I dag vaknade jag och kände för en liten picknick så la ut en (fake)fäll på golvet tog en skärbräda, för att vi inte har någon bricka, ställde min frukost på och tände lite ljus. Hur mysigt?! Kände liksom för att göra något annat än att bara sitta på sin vanliga plats i soffan eller vid köksbordet.
Blev banan knäckebröd, grönt te, apelsinjuice och äpple med kanel på.


Måste tipsa om kanel, för det är både gott nyttigt och mättande. Perfekt att ha på tex frukt till frukosten, kvällsfikat eller som snacks.
Sen så håller ju jag på att försöka bli vegetarian, och idag alldeles snart ska jag träffa min nya vän Hedda, som är vegan, så tänkte därför kanke jag ska köra en hel vegansöndag. Och jag ska säga er att det är inte det lättaste. Brukar ju ha skinka på mackan men det går ju inte för det är en stackars gris. Så då tänkte jag ost, men det är ju mejeriprodukt, så tänkte då ta smör och gurka men kom på att jag kan ju inte äta smör heller, haha. Måste skriva ner en lista på allt vad man inte bör äta. Men då kom jag på banan, som är väldigt gott, så det fick bli banan på knäckebröd. Fast nu i skrivande stund funderar jag på om man får äta knäckebröd? Eller är det kanske mjölk i det?! Isånnafall får det vara ett litet undantag idag.


Ha en mysig söndag!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like