EN DAG KVAAAAAR

EN DAG KVAAAAAAR!!!! Eller ne INTE ENS EN DAG KVAAAR!!! Gaah!! Imorgon smäller det! Imorgon är dagen äääntligen kommen efter sååå mycket planering, såå många besök på tygaffärer, så många timmar framför symaskinen, så många skisser, så mycket nålning och bara så många kreativa timmar. Äntligen ska ni få se det jag har pratat om så länge, och sagt snart kommer det, snart öppnar det, äntligen äntligen äntligen säger jag bara! Ska bli såå kul att se vad ni alla tycker!!Klockan 8.00 blir min webshop offentlig och ni kan gå in, kolla runt, inspireras, handla, va glada och göra vad ni vill resten av dagen!! hihi


Är sååå taggad och inte nog med det så drar ju modeveckan igång imorgon, så det blir en absolut fullspäckad toppendag!!!Kraaam

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DESIGNED A COAT FOR FASHION WEEK


Heej finisar!!

Som jag skrivit i veckan så har jag sytt en jacka som jag har tänkt att ha på fashionweek och igår blev den klar. Här har ni resultatet!! Vad tycker ni? Känns den tillräckligt crazy för att vara Mikaela Höök?! Haha. Eftersom det inte är så varmt ute känns det som att man måste satsa på en snygg jacka till de tre fullspäckade dagarna med start imorgon, så ville skapa något kul men som ändå kan hålla mig liite varm och det fick bli ovan. Älskar ju att mixa och matcha med material så denna kappa känns väldigt rätt för mig. Kommer ha den tillsammans med en tits top även från Mikaela höök, vida skinnbyxor och klackar. Kommer självklart fota massa så ni får se hela outfiten på mig.

Hoppas ni får en underbart mysig söndag, för mig blir det jobb här hemma plus snart jobb på Bik Bok.

Tjohej!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FUTURE with MIKAELA HÖÖK


 

På måndag öppnar jag min webshop och det känns verkligen galet, spännande, stressigt, lite nervöst och hur kul som helst!!! Är supertaggad på att få visa er vad vi har jobbat på i evigeheter, allt känns verkligen bara "Äntligen!!!!". Jag har ju ingen aning hur allt kommer gå men har haft många kunder som är intresserade redan nu innan. Så nu i början tänker jag att det blir liksom en komma igång/ komma in i det-tid. Jag kommer checka av vad som går, vad som inte går, vad som är populärast, vad som fungerar bäst, jobba mycket med marknadsföringen och massa annat. Sen kommer jag bara jobba mig framåt, uppåt och utvecklas i massor. Nu i startläget har jag satsat mest på toppar men har även lite underdelar och några accessoarer. Det är främst kläder till tjejer/kvinnor i dagsläget, men asseccoarerna fungerar till vem som helst (självklart kan killar även använda mina kläder men passformen kanske inte är den bästa då). När jag kommit in i allt mer och ser vilka plagg som går bäst och hur allting rullar på så har jag väldig lust att börja göra även mer unisex kläder, allstå plagg som passar lika bra till killar som tjejer! Efter det vill jag marknadsföra mer utomland, då jag tror, som jag skrivit tidigare, att mitt märke kommer gå ännu bättre där, där inte den jantelagen regerar lika mycket. Vi får även se hur bra det går och hur länge jag kommer kunna göra allt själv för hand. Då allting tar vääldigt mycket tid kan jag tänka mig att hitta ett tryckeri som trycker mina tryck åt mig också syr jag bara själv, men det är sådana saker jag ska checka av nu i startfasen!!

  

 

Hoppas ni är lika taggade som jag för nu är det bara TVÅ YNKA DAGAR KVAR TILLS JAG ÖPPNAR MIN WEBSHOOOOOP!!! Testhandlade igår och allt såg ut att fungera bra så det börjar verkligen närma siiiiig, gaaaah :D

 

God morgon förresten!!

Lördag, helg och inte så kallt ute, hur nice?! Hoppas ni tar vara på dagen och får en toppenlördag!! Jag sitter och gör mig redo för att åka till jobbet, sen blir det träning och sy sy sy, både till webshop och fashionweek. Ska försöka fota min jacka som jag håller på med ikväll bara det inte är för mörkt!!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
YESTERDAY'S EVENT with REVE

Igår var jag som sagt på ett frukost event med Reve, där jag träffade många nya ansikten, både bloggare och instagrammare, åt god frukost och fick veta mer om appen Reve. Reve är en app, ganska lik som instagram, men man kan tagga sina outfits med de rätta produkterna och när sen folk trycker sin in på de produkterna genom dig och köper dem får du pengar, hur nice?! Denna app är ju perfekt för bloggare och instagrammare med många följare då de kan tjäna ihop massa pengar, men den funkar lika bra till privatpersoner.


Nu sitter jag och fortsätter där jag slutade igår med nålar i handen och symaskinen framför mig, men ska snart gå och träna och sen blir det jobb!


Ha en toppen fredaaag!!!

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
20 % TILL ER PÅ LAGERHAUS

Tips Thursday #Interior


LAGERHAUS 20% på alla ljusstakar, ljus och ljusfat!!!


Va inom lagerhaus idag och som jag tipsat om tidigare så har de fått in så mycket fina saker, men idag vill jag tipsa om att de har t.o.m. den 31/1 20 % på alla ljus, ljusstakar och ljusfat- hur nice?! Den yberfina ljusstaken ovan fick följa med mig hem och invigde den såklart på en gång! Så himla mysigt med ljus!!


Nu ska jag forsätta att nåla och sy tills sena kvällen och sen blir det sängdags! Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt mysig kväll!! 

Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg