FAVORITE MIKAELA STYLE

outfits j+n


Helloo!


Nu har vi haft möte på jobbet och jag sitter kvar och jobbar på datorn, då jag börjar igen klockan 12, sen blir det träning och hem och jobba. Jobb jobb jobb, men hur underbart är det inte när man får jobba med det man älskar och man bara tycker att de är såå roligt?! Så fantastiskt om ni frågar mig!


Idag är det ju outfit onsdag, och som ni säkert märkt, och som jag har sagt, så är det ju lite huller om buller, nu i början, med mitt bloggschema, men kommer snart komma igång med det på riktigt. Blir ganska mycket mer arbete för mig, så därför det inte fallit helt på plats ännu då jag håller på komma fram till ett perfekt "livs-schema" för mig själv, så jag ska få ihop alla roligheter. Så hoppas ni håller ut och tycker att själva idéen är rolig(:


Tänkte så länge dela med mig av mina favvooutfits och bilder från Nikol, som jag fotade med när jag bodde i Norge, och fyra stilar som jag skapat tillsammans med Julia. Julia och jag ska, som sagt, ha möte på fredag vilket jag är så taggad för, mycket för att hon också är taggad. Vi ska planera detta år, bolla idéer, prata ihop oss om olika shoots, komma på nya grejer och helt enkelt sätta upp lite mål för detta år för att få min blogg on point och leverera såååå magiska bilder. Sååååå kul!!!

yasmina

Gillar den med silverskorna mest. Så jäkla snyggt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like