FUTURE with MIKAELA HÖÖK


 

På måndag öppnar jag min webshop och det känns verkligen galet, spännande, stressigt, lite nervöst och hur kul som helst!!! Är supertaggad på att få visa er vad vi har jobbat på i evigeheter, allt känns verkligen bara "Äntligen!!!!". Jag har ju ingen aning hur allt kommer gå men har haft många kunder som är intresserade redan nu innan. Så nu i början tänker jag att det blir liksom en komma igång/ komma in i det-tid. Jag kommer checka av vad som går, vad som inte går, vad som är populärast, vad som fungerar bäst, jobba mycket med marknadsföringen och massa annat. Sen kommer jag bara jobba mig framåt, uppåt och utvecklas i massor. Nu i startläget har jag satsat mest på toppar men har även lite underdelar och några accessoarer. Det är främst kläder till tjejer/kvinnor i dagsläget, men asseccoarerna fungerar till vem som helst (självklart kan killar även använda mina kläder men passformen kanske inte är den bästa då). När jag kommit in i allt mer och ser vilka plagg som går bäst och hur allting rullar på så har jag väldig lust att börja göra även mer unisex kläder, allstå plagg som passar lika bra till killar som tjejer! Efter det vill jag marknadsföra mer utomland, då jag tror, som jag skrivit tidigare, att mitt märke kommer gå ännu bättre där, där inte den jantelagen regerar lika mycket. Vi får även se hur bra det går och hur länge jag kommer kunna göra allt själv för hand. Då allting tar vääldigt mycket tid kan jag tänka mig att hitta ett tryckeri som trycker mina tryck åt mig också syr jag bara själv, men det är sådana saker jag ska checka av nu i startfasen!!

  

 

Hoppas ni är lika taggade som jag för nu är det bara TVÅ YNKA DAGAR KVAR TILLS JAG ÖPPNAR MIN WEBSHOOOOOP!!! Testhandlade igår och allt såg ut att fungera bra så det börjar verkligen närma siiiiig, gaaaah :D

 

God morgon förresten!!

Lördag, helg och inte så kallt ute, hur nice?! Hoppas ni tar vara på dagen och får en toppenlördag!! Jag sitter och gör mig redo för att åka till jobbet, sen blir det träning och sy sy sy, både till webshop och fashionweek. Ska försöka fota min jacka som jag håller på med ikväll bara det inte är för mörkt!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like