JUST GOT A NEW FRIEND
öööööö

God morgon och glad måndag! Peppad på en ny vecka?!

Det är jag!! Kunde typ aldrig somna igår då jag var så otroligt taggad på livet! Jag har nämligen fått mig en ny vän, en så jäkla ball brud som som bor i New York och pluggar Fashion Merchandising som jag totalt stordiggar (innan vi ens har träffats i verkliga livet, haha, gud vad jag älskar att vara spontan och öppen, man får så mycket ut av livet då som man aldrig tror ska ske) och vi har sååå roliga planer på G (ska bara meddela att vi har "känt" varan, eller ja pratat med varan i typ två dagar och har redan stora planer inplanerade. Har sagt det förr! Men ääälskar livet!!)

Vi har "träffat" varandra genom instagram, ni vet det här hon gillar en bild av mig, jag en bild av henne, hon följer mig, jag följer henne också skrev hon ett meddelande till mig och nu skriver vi för fullt och har så feta planer!! Vill inte säga det ännu, måste prata med min chef först, men snaart, ska ni såklart få veta våra fantastiska planer! För detta är en tjej som är pretty much som jag, driven, vet vad man vill, jobbar för det och "ingenting är omöjligt", älskar dessa människor!

 

Sitter annars och äter frukost nu och gör mig redo för att åka på gymmet och träna med min mormor och morfar. Båda två är över 80 år och gymmar två gånger i veckan, HUR ballt?! Life goals deluxe!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like