WHAT DO YOU THINK?


Helloooo, ny veckaaa och jag är ultrataggad för det är inspurt med webshopeeeen!! Ska bland annat till affären idag och väga paket för att kolla vad ni ska få betala för frakt, hehe och fixa in i det sista!!! Annars ska jag snart iväg och träffa Martina för att åka till Stoff och Stil och köpa lite mer tyger, och det lär även bli en hel del snacking eftersom vi inte setts på väldigt länge!! Måste också planera och sy något till modeveckan som är runt hörnet.

 

Nu till saken, har ännu en gång bytt stil på mitt instagram flöde, hehe, som Lisas pojkvän säger "instagram hoes" för att man aldrig kan bestämma sig och lägger ner sjukt mycket tid bara på vilken ordning man ska lägga upp sina bilder på, heregud vilket samhälle vi lever i idag!

 

Har insett att jag går ju faktiskt inte i såå mycket färgglada kläder än fast jag har fått för mig det, har liksom stannat i tänket över hur jag gick förut med färglada byxor och toppar. Idag blir det dock mycket svart, vitt och grått men med en twist. Så därför har jag valt att lägga mitt flöde åt det hållet, helt enkelt ett gråare flöde men som ändå inte blir trist och tråkigt. Gillar ni det? Jag gillar det skarp, just nu iallafall, så får vi väl se hur länge det håller i, men som det känns nu så kommer jag fortsätta med detta ett bra tag. Hope you like(:
styledelulu

Riktigt snyggt insta-flöde!!

Svar: Taaack fina :D
MIKAELA HÖÖK

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like