MY FUN WEEKEND WITH MAMMI
b8Vi var bland annat på Josefin och Vanjas loppis och fyndade och träffade på bästa Nicolina (fler bilder kommer från det)PicMonkey CollageJag strosade runt i detta, snickarbyxklänning från Beyond Retro med en randig tröja från Bik Bok runt höften för att göra outfiten lite roligareb3Åt denna apgoda räkmacka och satt i Gamla stan och mös.b12var på Ikea och köpte lite gröna växter och annat fintb4den var muuums!

Heej alla godingar!

Nu kommer bloggen tillbaka som vanligt, min underbara mamma har ju varit på besök så har bara tagit hand om henne, eller ja det är väl hon som tagit hand om mig kan man säga, men det har varit sååå underbart. Har bland annat hunnit med lite shopping på stan, åkt ut till Ikea och köpt fina bladblommor m.m. (men herregud vilket puckat Ikea, ingen av oss förstod hur man skulle gå, var typ en labyrint på fyra våningar eller nått, men hittade som tur var ut..), var på Josefin och Vanjas loppis och fyndade massa för inga pengar alls, för mig blev det faktiskt för inga pengar alls eftersom det var mammis som stod för att tömma plånkan denna helg, hehe.. Sen har vi myst i soffan, sett film, strosat i gamla stan, fikat och ätit god mat. Haft en toppenhelg helt enkelt!!

Idag lämnade jag av mammis på tåget, grät en tår och har sen tagit lite bilder och ska komma med en STOOOR nyhet imorgon, iiih!!!! Sen en ännu större nyhet, men den får ni inte för ens nästa helg, jag säger bara LIVET <3 tack!!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress