MAKE SOMEONE HAPPY WITH A...
aPicMonkey Collageaaaa

... HAPPY JAR!

Bästa presenterna man kan ge till någon behöver ju faktiskt inte ruinera din plånbok. De gåvor som gör mig och de flesta andra gladast är ju de som visar att personen har lagt ner en tanke och tid bakom presenten, för att fixa något unikt till just dig. Precis det gjorde jag till min älskling nu när han kom hit. Han fyller år om någon vecka och jag har inte möjlighet att fira med honom då så vi får göra det nu när han är här i Stockholm istället.

Det jag gjorde var en så kallad "Happy Jar" väldigt enkelt men blir en otroligt fin present till någon du vill visa att du tycker om lite extra. Det kan vara din mamma, din bror, din farmor, morfar, en nära vän eller bara någon som du känner att du vill göra lite extra glad. Som ni kan se på bilderna lagade jag 24 lappar (för att Magnus fyller 24 år) i tre olika kategorier. Dessa kan du ju självklart göra hur du vill, skriva varför du tycker om någon, varför den personen är bäst, snyggast, roligast, minnen ni har ihop, ja listan kan göras lång.

Ska vara ärlig och säga att det är faktiskt väldigt bra för en själv också för då får man tänka varför man älskar just honom, vad det är som gör att han är bäst, och varför man egentligen vill vara med honom för alltid.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress