PHOTOSHOOT på GRÖNAN i den PERFEKTA SKINNJACKAN
H1tavcQIbrQejnqFt8q1YqAZHFBG9Ase-eCp1YHmwAgIHwzRqoO4KCPnRnpoa9K9YgVDCUoLMzt__KoVkjD2co saJKNkmZce0H-_7zxTtJwcalylqtiE997qqTR72g8kI SdmT4H3QZjHZ5YPGUDD1dC6hcGjDp-23jpsuWvF3kuUPhoto: Julia Viklund (tryck på namn för att komma till hennes blogg och HÄR har ni hennes portfolio- Så duktig tjej)


Alltså denna jacka!! Ä L S K A R D E N ! Hittade den på River Island för ett litet tag sedan och har typ bott i den sen då! Har länge letat efter skinnjacka som inte är så tung, smidig och snygg och den här är verkligen den ultimata och att den dessutom har fransar gör den ju inte fulare direkt! Mega plus från mig River Island!


Jag var ju och fotade med Julia Viklund på Grönalund igår, var helt underbart! Hur bra väder som helst och fick springa runt där i olika outfits med en fotograf framför mig och en hel publik som tittade på då hela Grönalund var full med folk. Haha, gäller att kunna köra sin grej än fast du har hundra ögon på dig, men tycker bara det var otroligt kul! Som jag sagt tidigare så älskar jag verkligen att jag får träffa så mycket nya underbara och kreativa människor ihop med det jag gör. Här har ni iallafall bild på min snygga jag och liten sneak på den första outfiten, mera kommer!


Hoppas ni alla har en bra start på veckan! Jag kom precis hem från jobbet och ska iväg igen för att utforska lite tygbutiker här i Stockholm och få igång syningen. Har legat lite lågt med det just nu när det varit så mycket med flytt och allt, men nu är jag redo att producera kläder =D
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress