WHY AND WHERE I AM MOVING
DSC_4037bw

Okej, som jag nämnde i ett tidigare inlägg ska jag och Magnus flytta-igen... Och åter igen är det inte så mycket längre än till en annan lägenhet här i Trondheim. Haha har bott här i lite mer än två år nu och blir min fjärde boplats. Först när jag flyttade hit till Norge så bodde jag i ett kollektiv med sju andra ungdomar, vilka jag inte kände. Min tanke när jag skulle flytta hit, själv (har dock min fantastiska kusin här men var ju inte som att jag kunde hänga efter henne dagarna i ända tills jag hade funnit egna vänner, haha) var att om jag flyttar in i ett kollektiv med sju personer så måste jag ju finna mig minst en kompis. Jag är en person som behöver människor runt om mig och älskar att babbla sönder dem tills de inte orkar höra på mig mer, haha.

Så bodde alltså förs i ett kollektiv, i sämsta standarden med träväggar som i en gammal stuga och lite mögel på toaletten... Sen träffade jag ju Magnus och flyttade ganska snabbt in i en lägenhet tillsammans med honom. Den lägenheten var superfin men fick endast bo där i cirka fyra månader för sedan ändra ägaren sig och skulle sälja den, så det var bara att packa sina grejer som man precis hade fått på plats och leta ny bostad. Fann en ännu finare lägenhet (den vi bor i nu) och trivs väldigt bra här, mitt i stan, ganska stor, unik med vitt, trä och tegelvägg..

MEN nu till saken, grunden till att jag flyttade till Norge var ju faktiskt att spara spara och spara pengar, vilket har gått väldigt upp och ner , men börjar bli duktig på det nu... Och här där vi bor nu betalar vi sjukt mycket i hyra och ingenting är inkluderat så typ halva lönen försvinner på att vi ska ha tak över huvudet.. Så därför har vi bestämt oss för att flytta igen, och försöka hitta någon billigare plats. Har dock inte funnit något ännu men sagt upp och måste vara ute om inte allt för länge, såååå har lite smått panik för att vi ska hamna på gatan, hehe.

Men det ordnar sig nog, något finner vi säkert =)

Så det var det. Nu ska jag springa på jobb så tjohej!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg