IT GIRLS EVENT + ÖVERRASKNINGSKVÄLL
God morgoon och glad söndag!!
I torsdags var jag på It Girls event för att Modttes baby portal It Girls har lanserat en 2.0 verson av sin bloggportal. Det bjöds på popcorn, i söta skålar, saft och jag hängde med alla mina underbara It Girls. Josefin höll i föreläsning och delade med sig av sina bästa bloggtips och annars skrattades det och vi hade det bra. Man blir alltid så pepp när man får hänga med andra kreativa härliga människor!!
 
Heddas kamerabatteri hade dött efter vår härliga kreativa jobbdag så lånade ut mitt batteri till henne så alla bilder är tagna sv proffset Hedda själv. 
 
 
 
 
Sista bilden lånad av Modette
 
Igår kom jag hem efter jobbet och när jag precis hunnit byta om till myskläder och var redo för en riktig myslördag klev bästa Hedda innanför dörren. Då hade min kära man och hon bestämt i förrgår natt, när vi var ut, att de skulle överraska mig med veggiemat. Huuuur gulligt?!! Bästa man och bästa nya BFF!! Hihi, Hedda hade fixat nån sorts röra som inte var med kött, såklart, som vi steka och gjorde till hamburgare, de var sååå goda så receptet kommer absolut på dem!! 
 
Nu blir det jobb!! Ha en toppensöndag!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress