MY THOUGHTS ABOUT MAKE UP + MAKE UP TIPS
Heeej Fina ni, har ni en bra start på onsdagen?! 

Det har jag, snoozade några gånger fler än vad som var tänkt (som vanligt) men sen har jag umgåtts med Magnus söta mamma och lillasyster då Magnus är på jobb, ätit frukost och suttit och sminkat oss framför varsin spegel, haha. Därför tänkte jag att det passar perfekt med lite sminksnack här på bloggen också. Så jag tänkte visa lite fler snygga sminkprodukter som jag hittade på butiken Kiko + en grym eyeliner från Benefit och mina tankar kring att sminka sig och inte, hoppas det låter bra!

Fick denna eyeliner från Benefit när vi var där och vaxade ögonbrynen och jag måste verkligen tipsa om den, då den är grym!! Jag fick en mörkgrön färg som passar så bra till mina gröna ögon. Förutom att den är så snygg är den jätteenkel att använda då man liksom pumpar fram färgen man använder + att "gummipenseln" är snedställd vilket gör det enklare att måla och få en perfekt linje. Den sitter dessutom som sten, nästan lite för bra då jag fan aldrig får bort den när jag ska tvätta av den på kvällarna, haha. Meeen kanske också beror på att jag (nu dör väl alla ni skönhetsexperter där ute) använder handtvål att tvätta bort smink med.
Sen har vi mina tre nya absoluta favoriter. Glitterpennor att ha på ögonen. Så kul! Brukar inte sminka mig så mycket till vardags men nu har jag börjar använda dessa för att göra vardagarna ännu roligare och snyggare. Man blir ju alltid gladare av lite färg och glitter!
 
Som jag nämnde tidigare brukar inte jag sminka mig såå mycket mer än lite puder, mascara och ögonbrynen. Men jag ska verkligen ta tag i det här och börja sminka mig mer då det är så roligt! Jag var ju gymnast tidigare då vi hade väldigt mycket smink på oss på tävlingar och så, så ska nog ta tillbaka lite från den tiden, just för att få utnyttja min konstnärliga sida även på mina ögon. Många tycker att smink handlar om att dölja sig själv, att man inte vågar visa hur man egentligen ser ut, vem man är osv. Dock så tror många väldigt fel där, för till exempel make up artister leker ju såklart med sina kunskaper. Självklart maxar de med färg på ögonlocken, har lösögonfransar, målar läpparna större och highlightar hit och penslar dit för att de kan. De kan och tycker det är roligt. Det är precis som när man målar en tavla. Man målar ju inte bara en prick på ett papper för att man inte vill dölja hur papperet egentligen ser ut, man målar på allt vad man kan för att det är konst. Precis som smink- det är en konst som man kan använda för att framhäva eller dölja saker som man vill. Hur fantastiskt egentligen?! 
Emma

Du är så fin! <3

Svar: Ååh tack finaste Emma!!! <3
Mikaela Lindholm Höök

Sarah

Kul me tips :)

Svar: Blir så glad att du säger det :D kramis!!
Mikaela Lindholm Höök

Mathildalindblad

Men sååå snygg http://nouw.com/mathildalindblad

Svar: Ååh finaste du!! TACK!!! <3
Mikaela Lindholm Höök

Madde

Snyggt Mikaela!! <3

Svar: Ååh tack bästa du!!! <3
Mikaela Lindholm Höök

Sara

Så SNYGG du är gullis <3

Svar: Ååååh tack finaste du!! Blir så otroligt glad!!! <3
Mikaela Lindholm Höök

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress