MY NEW MALE PHOTOPARTNER

Godmorgoooon!! 

Som vanligt fotar jag mest mina outfits med världens bästa Julia!! Vi skapar så bra grejer ihop!! Och inte nog med att vi två är ett dream team så har vi nu fått med en till härlig person till vårt lilla fotogäng. Det är ingen annan än Jonaaaas(tryck på namn för att komma till hans blogg), som jobbar som redaktör på Nordic Style Magazine och är modell. Wohooo, så ni kan såklart förbereda er på feta bilder framöver!!! Älskar att fota med någon annan framför kameran, man kan skapa så roliga och intressanta bilder!!

 
 
 
 

Här har ni lite härliga behind the scene bilder från vår första shoot ihop! 

Jag träffade Jonas första gången på modeveckan också hade han fått tag i "min" fotograf Julia, genom gemensamma vänner. Vi pratade en del på modeveckan och det kom fram (jag bara tänkte, fy fan så nu ska han försöka sno min fotograf, hahah ne skoja) och då kom vi på den geniala idén om att vi kunde testa att fota tillsammans, och självklart blev det inget annat än sååå bra!! Fler bilder från hela shooten kommer senare!!

Jag har precis ätit klart min havregrynsgröt (testade idag att jag kanske skulle börja äta det till frukost istället på vardagarna då det går snabbt är enkelt, och man får mycket energi och en bra start på dagen av det) som jag blandade med blåbär och det var faktiskt riktigt gott. Meen vill nog också ha mjölk till nästa gång. Har inte riktigt förstått det här med att äta gröt utan mjölk?! 

Nu ska jag sminka färdigt mig och sen bege mig in till, det som ska bli mitt och Heddas nya stammisställe, Kafé string och planera mer våra megabra planer. Efter idag ska ni få veta vad det är vi planerar och jobba på!! Igår hann vi mest skapa och jobba men inte så mycket planering då vi också råkade gå och shoppa lite, haha. Men idag ska vi planera hela dagen lång tills jag sen ska på jobb och ikväll ska jag och Magnus till några underbara vänner och ha en festlig kväll!! 

Hoppas ni får en toppenstart på helgen och se till att gör något roligt och kom ihåg- ni äger!!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress