ONE PHOTO PER HOUR
 

​Heeej snuppisar!! 

Jag tittade in på Sandra Beijers blogg och hittade ett inlägg då hon lagt ut en bild för varje timme på en hel dag, och jag tyckte det var riktigt skoj så jag tänkt att jag skulle testa samma sak. Så här har vi bilder, en för varje timme, från den timmen jag vaknade tills jag somnade. Detta var min lördag och det blev en hel del bilder, men då får ni iallafall en hel inblick från det mesta jag gjorde den dagen, sen var det ju såklart också en del toabesök, dansmoves och happyfeelings där emellan. Tänker att detta kan bli lite av ett  koncept här på bloggen om ni gillar det såklart(:

10.30

Sovmorgon, vaknade i mina favvotrosor med munnar (från American Apparel), låg kvar i sängen och kollade som vanlig ordning runt på Instagram.
 
11.30
Åt helgfrukost med mjukmacka och fil, började sminka mig lite men satt sen och fixade blogginlägg.
 12.30
 
Målade naglarna i glittriga färger och satt och letade veganrecept på datorn för att fixa ett till blogginlägg och få tips på mat man kan äta när man vill dra ner på kött.
13.30
Sminkade mig mera för att fota och kunna tipsa om mina nya fina glittriga pennor från Kiko. Satt på köksbordet för att få bästa ljus och lekte med en död ros för att matcha mina läppar på bilden, haha.
 14.30

Glömde bort att jag hade läppstift.....

 15.30
Åt min första veggierätt, spagetti, gurka och pesto. Inte så jäkla mycket protein där inte... Behöver verkligen tips på mat utan kött!!
16.30
Dags för träning (bilden togs dock lite tidigare för vid denna tidpunkt stod jag på gymmet och svettades), och bjuder på en pussmun (varför gör jag alltid det?!).
 17.30
Var och handlade mat för att bli lite vegetarian, blev dock ost på knäckebröd och naturgodis till middag.... Som sagt, någon som har tips på enkel snabb veggiemat??
 18.30
Var påväg ut för festligheter och sprang på min älskade man i hissen som, som vanligt, skulle äta pizza. Blev en och två pussar och sen for jag vidare.
 19.30 
För att träffa denna snygga donna som stylat en artist som skulle ha releasefest, så jag fick hänga på och ha det skoj.
20.30
Medans vi väntade på att artisten skulle komma och ta på sig sina kläder drack vi lite kaffe och Martina fick försiktigt hälla i mjölken för att få en liten bild, fin va?. 
21.30 + 22.30
Kollade på artisten som skakade rumpa och sen drog vi på Max för lite milkshake (det var ju trots allt lördag och vi var värda det). Jag fick dock grädde som jag inte ville ha så försöker här på bilden ta bort det i en stripspåse...
 23.30
När jag kom hem möttes jag av dessa snyggingar som lirade musik.
24.30
Då var det sängdags och innan vi skulle mysa borstade vi såklart tänderna.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress