3 YEARS WITH BABY
 
Idag började jag dagen med att bjuda min älskling på frukost i sängen för att vi för exakt tre år sedan träffades för första gången och det var dagen då vår härliga kärleksresa började. Tänkte att jag skulle leta ihop lite bilder från våra tre år tillsammans men det får komma om någon dag, kommer ihåg  exakt vilken outfit jag hade på mig den dagen vi träffades, och lovar att ni alla som är nya här på bloggen knappt kommer känna igen mig, haha, men tänker därför att det kan vara kul att dela med mig av det. 

Lagade Magnus favorit med bacon, scramble eggs, vitlöksbröd och korv, inte mycket för mig där som försöker bli veggis, haha. Vi brukar inte fira så mycket direkt men tänkte att jag skulle vara en sån där lite gullig flickvän och göra lite frukost på sängen medans han sov, det är väl alltid härligt att få börja dagen så?! 

Nu har jag precis jobbat klart och ska möta upp mannen för att åka hem och ha myskväll! Måste dock få lite mer jobb gjort och borde lägga mig vid nio för är dundertrött efter att ha börjat gymma klockan 7 på mornarna (mer om det i ett annat inlägg), meeen vi får väl se hur vi får till de få timmar som är kvar på denna dag!

Kramis

Matilda Berlin

Åhh Grattis till er! =)

Svar: Tack fina du!! <3
Mikaela Lindholm Höök

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress