JAG ÄLSKAR LIVET!!!! LÄS!!

Godmorgooon världen!!

Hur mår ni idag? Jag mår så jäkla bra om jag får säga det själv!! Kom upp imorse och köttade ett benpass klockan lite efter 7.00, känner mig så otroligt duktig och starkt!! Starkt för att jag bara pumpade ben sådär på morgonkvisten men också för att jag erövrade min trötthet och kom upp. Och som alltid är det ju sååå skönt när man väl är uppe och sen när man tränat klart, jisses, man har ju sån energi till resten av dagen!!

Förutom det är det ju ännu en dag med strålande sol, hur underbart?!!

Bild tagen igår av finaste Lisa Höök
 
 
 

Jag har bytt ut mina fruktfrukostar till havregrynsgröt och jag måste säga att tillsammans med banan och mjölk smakar det himmel efter ett hårt träningspass på morgonen. Pratade med min kära mormor (världens coolaste mormor faktiskt, och för alla som mött henne, ni vet vart min energi kommer ifrån) igår och berättade att jag börjat äta gröt till frukost och hon sa att det var det bästa hon hört på flera år, hahah. För i åravis har hon tjatat på mig att jag måste börja äta gröt för att det är bästa starten på dagen och att man är mätt och har energi länge. Jag har dock tyckt att det inte alls är gott meeen, kanske har blivit vuxen här med och börjat gilla det! 

Förutom min gröthistoria tänkte jag också berätta att jag bara älskar livet!! Kan inte helt sätta ord på vad som just gör att jag säger det idag men det är nog för att allt är sååå himla bra!! Allt är kul, allt går framåt och allt äger faktiskt! Jag har det toppen med mannen (än fast vi typ aldrig hinner ses, kanske därför det är så bra?! Haha ne skoja), vi ligger och har det bra, jag har massa nya projekt på G som känns så kul (finns bara lite för lite timmar på dygnet för att få igång alla saker på samma gång, än hur mycket jag vill har jag insett att det inte riktigt går) och jag är bara lycklig helt enkelt!! Att dessutom solen har lyst inte bara en och två dagar efter varandra och att det är så mycket ljusare gör ju inte saken värre!!

Önskar bara av hela mitt hjärta att ni är lika lyckliga som jag, annars är det bara att höra av er så ska jag sprida all kärlek till livet som jag kan till er!!

PUSSSSSS<3

 
 
 
Emma -Merakibeauty.se

så fina bilder du tar :)

Svar: Tack såå mycket!! :D
Mikaela Lindholm Höök

rememberthiis.blogg.se

Härligt :D

Svar: <3 <3
Mikaela Lindholm Höök

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress