VAD LISTAN

Heeej vänner!! 

Jag har fått tips av min underbara vän Frida, som jag jobbar med på Bik Bok att hon älskar att läsa listor på bloggar. Inte tråkiga listor om typ hur lång man är men lite roligare och mer kreativa listor. Så har letat runt lite i bloggosfären och hittat lite olika listor och tänkte börja med denna som jag hittade på Elsa B 's blogg! Hope you like it!!! Och hoppas du tycker att listan är kul Fridis!! Du äger!! Tack för tipset och för att du vill hjälpa mig att få min blogg mer intressant och för att du gör det roligt att komma till jobbet!!! <3

 

Vad vill du göra mer? 

Sy, skapa, dansa, skratta, le, umgås med familj och vänner, laga mat tills jag börjar tycka att det är kul, ha sex, mysa, resa, upptäcka, lära mig nya saker, träffa nya vänner och ja listan kan göras milslång.

 

Vad är fånigt?

Att jag blir på så jäkla dåligt humör när jag är hungrig, att min pojkvän skär ut insidan på tomaten och inte äter upp det (det som är bra är dock att då får jag alltid äta det), att handla ska vara så dyrt och att vara negativ och sur.

Vad går du igång på?

Alla mina idéer, livets alla möjligheter, när jag umgås med mina härliga kreativa vänner och kommer på en ny yberbra plan och när jag lyckas  med en sak och ska utveckla den vidare .

 

Vad stressar dig?

Att jag har såå många idéer och planer men det finns inte tid till att göra allt nu nu nu!  + att jag i år fyller 23?!!! TJUGOTRE?!! Vad hände med åren?! Känner mig fortfarande som 18, bara lite mer vuxen (eftersom jag lärt mig dricka kaffe) och är väl lite mer erfaren nu också!  Men tur att det är megamassa många år kvar att skratta, dansa och ha det kul på !!

Vad är gott?

Vattenmelon, räkor, gurka, knäckbröd med massa havsaltsmör, pasta, pasta, pasta, helst i någon gräddig sås, oreoglass, iskall mjölk, eller varm, isbitar, granatäpple, sura och salta godisar (än fast jag inte ätit det på tre år, men i år tror jag att jag komner börja igen - är såå sugen) och frukt i alla dess slag.

 

Vad gjorde dig arg senast?

Kommer faktiskt inte ihåg vad jag var sådär riktigt arg på senast men blev lite smått arg/sur igår när jag kom hem från jobbet, inte ätit på sju timmar och Magnus skulle vara dryg, fast kommer inte ens ihåg vad det handlade om idag (som sagt det ska inte mycket till för att jag ska bli arg när jag är hungrig, hehe) 

Vad blir det för middag idag?

Vet faktiskt inte, hoppas på att mannen har lagat något annat än pizza och natchos och som är utan kött som jag kan tjuva från honom, gärna något smaskigt som pasta med pesto, fast han är allergisk mot pesto så det lär det ju inte bli .

Vad gråter du av?

När jag sovit lite, är trött, hungrig och blir stressad på det. när jag ser en överlycklig kärleksfilm, när jag ser en sorglig kärleksfilm, eller vilken film som helst egentligen med lite känslor som kommer in på hjärtat. (Retade min mamma förut för att hon gråter åt väldigt mycket och jag verkade inte ha några känslor alls men efter att jag träffade Magnus kan jag fälla tårar för typ vad som helst typ)

 

Tre filmer jag har gråtit litervis med tårar till. Flera gånger.

Vad är lätt?

Ramla på isen, kramas, 1+1, tappa telefonen i toaletten (har gjort det två gånger själv), säga hur mycket vi tycker om folk runt om oss (hint till att vi alla måste börja göra det mer), sova, skratta till serien Friends och äta allt för mycket kakor.

Vad ska du göra ikväll?

Pussa på mannen och förhoppningsvis få lite snopp i fiffin för att vi har varit tillsammans i tre hela glada, sura, fantastiska, underbara, ledsna, mega bra år idag! Sen måste jag också sy en kjol som jag ska skicka imorgon till en tjej i Schweiz, hur kul?!

 

Det var alltså min första lista här på bloggen, tänkte få in det som något sorts koncepts så hoppas ni gillar det!!
<3

Evelina

Så fina filmer. Även jag har fällt en och annan tår till dem.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress